Генералният директор на BBC Тим Дейви каза: Всички ние в BBC

...
Генералният директор на BBC Тим Дейви каза: Всички ние в BBC
Коментари Харесай

ИЗВЪРШВАЩИ НОВИНИ Звездата на SBBC Стив Райт почина на 69 години: Заливат се почести към легендарния телевизионен оператор, който се радваше на 40-годишна кариера като водещ на предавания по Радио 1 и Радио 2 и представи Top Of The Pops

Генералният шеф на BBC Тим Дейви сподели: „ Всички ние в BBC сме с разрушено сърце да чуем тази извънредно тъжна вест. Стив беше в действителност прелестен ефирен оператор, който беше голяма част от живота на толкоз доста от нашите десетилетия.

„ Той беше висшият експерт – буен към занаята на радиото и надълбоко в контакт със своите слушатели. Това беше справедливо прието в листата с новогодишните оценки с неговата MBE за заслуги към радиото.

„ Никой не разполагаше с повече сила, с цел да изнесе представления, които провокират усмивка на лицата на публиката. Те го обичаха надълбоко. Мислим за Стив и фамилията му и ще ни липсва извънредно доста. “

Хелън Томас, началник на Радио 2, сподели: „ Стив разбра връзката и другарството че радиото основава по-добре от всеки различен и всички го обичахме поради това.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР